VAMA S LJUBAVLJU: CURAPROX NJEŽNOST U KOJU SE LAKO ZALJUBITI

 

Curaprox CS 5460 ultra soft - Valentine's Edition

Njegovani i lijepi zubi znače samopouzdanje, a samopouzdanje povećava šanse za uspjehom u ljubavi i u poslu. Život će biti težak ako se nećete moći romantično nasmijati dok večerate s voljenom osobom uz svijeće. Ukoliko ćete cijelo vrijeme razmišljati da što je moguće manje otvarate usta, nećete se moći usredotočiti na to što pričate.

 

Usta su najerotičniji dio na tijelu – i slobodno vidljiva svima: njen oblik i crte, usne, oblikovane u blag osmijeh, kroz koji se vidi sjaj zuba. No, što se događa kada su usta širom otvorena i umjesto pogleda na prirodno lijepe i zdrave zube, šokira zastrašujući prizor smeđih zuba prekrivenih plombama, plakom i tamnim rupama u redovima zuba?  To nikako nije prizor koji inspirira. Lijepe oči, koje trepću i namiguju, prirodna i njegovana koža i ruke, humor, ponekad crn, a ponekad i ljubazan, lijepo odijelo koje pristaje, to je sve dobro i u redu – dakako ako su i zubi.  Da, oralna higijena je više nego sama prevencija karijesa i parodontitisa. Oralnu higijenu treba provoditi svakodnevno, tijekom cijeloga života.

Love curves

Prije više od 20 godina švicarska tvrtka Curaden International predstavila je svoju prvu Curaprox CS zubnu četkicu. Od tada velik broj doktora dentalne medicine diljem svijeta, kao i mnogi dentalni stručnjaci, rado je preporučuju. Iznimno nježne za zube i desni, u svojem minimalističkom dizajnu i šarenilom boja, Curaprox CS četkice osvojile su srca mnogih svojih korisnika.

Tajna svih Curaprox četkica za zube jest u vlaknima. One ne sadrže najlonska vlakna kao ostale na tržištu, već su njihova vlakna napravljena od posebnog materijala pod nazivom CUREN®, koja su iznimno nježna i tanka. Neuobičajeno velik broj vlakana na glavama Curaprox CS četkica očistit će vaše zube besprijekorno i bez traumatiziranja desni.

 

Glavne značajke Curaprox CS četkica za zube:

  • nježnost zahvaljujući tankim CUREN® vlaknima
  • učinkovito čišćenje površina zuba i ruba desni zahvaljujući gusto raspoređenim CUREN® vlaknima
  • pristup svim mjestima: kompaktna glava, blago nagnuta
  • osmerokutna drška četkice omogućava čišćenje zuba pod pravim kutom i tako osigurava bolje čišćenje

 

 

Valentine's Limited Edition

Sve Curaprox CS četkice iznimno su mekane, a na Vama je samo da odaberete boju i/ili stil koji Vam najviše odgovara. Za mjesec veljaču, Curaprox je dizajnirao romantično limitirano izdanje najmekše četkice na tržištu s čak 5.460 vlakna na svojoj glavi te predstavio Curaprox CS 5460 ultrasoft „Valentine’s Edition“. Kako biste iznenadili svoje najdraže, limitiranu seriju za Valentinovo možete kupiti u ružičasto-plavoj kombinaciji ili tamnije-svjetlijoj varijanti ružičaste boje putem našeg webshop-a www.zdrav-osmijeh.com.