UČINKOVITA ZUBNA PASTA ZA IZBJELJIVANJE S AKTIVNIM UGLJIKOM – CURAPROX BLACK IS WHITE

HR-FB-post-Black-is-White-albidus 200x150pxUčinkovite zubne paste za izbjeljivanje s aktivnim ugljikom – CURAPROX BLACK IS WHITE & WHITE IS BLACK

Za prirodno bijele zube – crne zubne paste Curaprox BLACK IS WHITE I WHITE IS BLACK 

Curaprox Black is White i White is Black – crne zubne paste za izbjeljivanje zubi bez abrazivnih čestica i bez kemijskih izbjeljivača. Sadrže aktivni ugljik koji apsorbira čestice koje uzrokuju obojenje zuba i nježno ih otklanja, bez da pritom uzrokuje oštećenje zubne cakline.

Prisutnost nanohidroksiapatita u zubnoj pasti pomaže stvaranju zaštitnog sloja na zubima štiteći i obnavljajući tako zubnu caklinu.

Zubnim pastama Black is White & White is Black su dodana tri enzima (laktoperoksidaza, glukoza oksidaza i amiloglukosidaza), koji poboljšavaju antibakterijsku i antivirusnu funkciju sline. Pomažu pri otklanjanju osjećaja suhih usta. Zajedno s 950 ppm natrij fluorida štite od kvarenja zubi pružajući dvostruku zaštitu od nastanka karijesa.

Aktivni sastojak Prestige Sparkling Blue® na zubima stvara transparentni sloj koji smanjuje žuto obojenje zubi i na taj način održava bjelinu zubi bez upotrebe kemijskih tvari.

Ne sadrži štetne sastojke kao što su: NLS (natrij-lauril-sulfat – sredstvo za pjenjenje koje je često prisutno u sredstvima za čišćenje, šamponima, gelovima za tuširanje,..), triklosan, kao ni plastične čestice . Upotrebom zubne paste bez štetnih sastojaka smanjuje se nadraženost sluznice usta, a time i mogućnost nastanka afti.

Zubna četkica Curaprox CS 5460 sadrži 5460 ultrafinih CUREN® vlakana promjera 0,1 mm, koji dosežu i do teško dostupnih mjesta. Mala i kompaktna glava s osmerokutnim držačem najučinkovitije pomaže pri uklanjanju zubnih naslaga sa svih zubnih površina, kao i u prostorima između zuba i desni.

Nove crne zubne paste su dostupne u dvije varijante:

–  BLACK IS WHITE – s osvježavajućom aromom limete i mentola u elegantnoj crnoj ambalaži, zajedno s crnom četkicom CS 5460

–  WHITE IS BLACK – s iznimno blagim okusom u nježnoj bijeloj ambalaži, zajedno s bijelom četkicom CS 5460

Curaprox Black is White i White is Black setovi- za prirodno bijele i snažne zube