Promocija Curaprox i Curasept proizvoda

CS_5460_FarbkreisU promotivnom periodu od 14.03.-20.03.2016. potražite Curaprox i Curasept proizvode u Müller prodavaonicama gdje za dva kupljena Curaprox i Curasept proizvoda na poklon dobijete CS 5460 četkicu za zube gratis.

Zubna četkica Curaprox CS 5460 “ultra soft” za sve koji vole svoje desni. Zubna četkica CS 5460 “ultra soft ” iznimno je mekana i učinkovita pri uklanjanju zubnih naslaga, kao i uz rub desni. Nježnim četkanjem, uz uporabu minimalnog pritiska, četkica zadržava svoj oblik i čvrstoću, a zahvaljujući maloj, kompaktnoj glavi omogućuje jednostavan pristup svim teže dostupnim mjestima u ustima. Sadrži 5460 ultra mekanih CUREN® vlakana promjera 0,1 mm. Četkica ima osmerokutni  držač koji omogućava jednostavnije držanje i postavljanje vlakana pod kutom od 45 stupnjeva tijekom čišćenja.

Međuzubne četkice Curaprox CPS “prime” su učinkovite, nježne i ispunjavaju cijeli međuzubni prostor, bez rizika od ozljeda. Prikladne su za čišćenje i najužih međuzubnih prostora. Redovita i pravilna upotreba međuzubnih četkica Curaprox CPS uklanja zubne naslage iz međuzubnog prostora gdje ih četkica za zube ne može dosegnuti – uz četkicu, međuzubna četkica najvažniji je alat za postizanje glavnog cilja, doživotnog zdravlja zuba i desni. Curaprox CPS ”regular” su namijenjene za održavanje higijene međuzubnih prostora kod osoba s protezama, ortodontskim aparatima, mostovima i sl., a ”soft&implant” serija međuzubnih četkica je namijenjena za održavanje implantata.

Kemijska kontrola plaka – za učinkovitu kontrolu plaka trebamo primjerena i prije svega kvalitetna mehanička pomagala – zubnu četkicu, međuzubnu četkicu i zubni konac. Njihovom redovnom i pravilnom upotrebom kontroliramo zubni plak, bez opasnosti za oralno zdravlje. Ali ponekad sama mehanička kontrola plaka nije dovoljna. Curasept linija proizvoda pruža učinkovitu zaštitu zuba i desni onda kada nije moguće mehaničkim putem održavati kvalitetnu oralnu higijenu. Curasept tekućine za ispiranje usta i zubne paste u sebi sadrže klorheksidin koji omogućava zaštitu od nastanka plaka, ne sadrže NLS ni alkohol, a ADS formula sprječava mogućnost obojenja zuba, kao negativne nuspojave klorheksidina.