Komplet dva strugača Curaprox CTC 203

Komplet dveh strgal Curaprox CTC 203Komplet CTC 203 sadrži strugač s jednostrukim lukom CTC 201 i strugač s dvostrukim lukom CTC 202. Jednostruki strugač namijenjen je svakodnevnoj uporabi i struganju uobičajenih naslaga s jezika, dok je dvostruki strugač namijenjen struganju tvrdokornih naslaga. Ergonomski oblik strugača smanjuje nagon na povraćanje.

Kupi

Prsten za žvakanje Curaprox CBR CURA Baby

Obroček za žvečenje Curaprox CBR CURA Baby

Prsten za žvakanje CURAbaby osmišljena je kombinacija masažne zubne četkice, prstena za žvakanje i zvečke. Već od drugog mjeseca starosti potiče bebinu vidnu, zvučnu i žvačnu radoznalost. Zbog različitih i zanimljivih  kombinacija tvrdih i mekih struktura na površini djeca ga rado žvaču u vrijeme izrastanja zubića. To olakšava tegobe i bol koji se pri nicanju zubića javljaju, jer se žvakanjem povećava prokrvljenost desni i lučenje sline.

Kupi

Držač Curaprox UHS 450

Ergonomski oblikovan plastični držač s mehanizmom na klik (za fiksiranje međuzubne četkice). Može se naći u elegantnom džepnom kompletu “pocket-set” CPS 457, zajedno s kutijcom za pohranu i četiri međuzubne četkice.

Kupi

Curaprox IAP sonda

 

Sondom Curaprox IAP određujemo potrebnu veličinu međuzubne četkice CPS. Samo pravilna veličina međuzubne četkice garantira uspjeh! Premala međuzubna četkica neće očistiti međuzubni prostor, preveliku četkicu ne možemo niti uvesti u međuzubni prostor ali možemo ozlijediti desni.

Kupi

Video

Međuzubni gel Jordan Clinic Protect

Sadrži posebnu formulu namijenjenu za uporabu s međuzubnom četkicom. Konzistencija gela omogućuje jednostavno nanošenje na četkicu. Zaštitni međuzubni gel Jordan sadrži fluorid koji jača zubnu caklinu, štiti osjetljive zubne vratove i pruža učinkovitu zaštitu međuzubnih prostora. Gel djeluje kao mazivo i omogućuje nježno čišćenje međuzubnih prostora bez neugodnih osjećaja. Bez klorheksidina i alkohola.

Držač Curaprox UHS 405

 Curaprox UHS 405

Prilagodljivi držač s gibljivim mehanizmom na klik (pričvrsni mehanizam). Sa zaštitnom pokrovnom kapicom, idealno za putovanja. Dolazi u džepnom kompletu UHS 407, gdje je držaču dodana međuzubna četkica CPS 07.

Kupi