PRAVILNIK FB NAGRADNOG NATJEČAJA – CURAPROX NAGRADNA PITALICA

150x150

Pravilnik Facebook nagradnog natječaja “Curaprox nagradna pitalica” povodom obilježavanja Svjetskog dana oralnog zdravlja.

 

Svjetski dan oralnog zdravlja – Curaprox nagradna pitalica

 

 Članak 1.

Priređivač (Albidus d.o.o., R. Cimermana 14, 10020 Zagreb, Hrvatska) priređuje nagradni natječaj „Curaprox nagradna pitalica“ u cilju promocije, a odvija se isključivo na Curaprox Hrvatska Facebook fan pageu https://www.facebook.com/curaproxhrvatska?fref=ts

Članak 2.

Nagradni natječaj traje od 20.03.2015. do 03.04.2015.

Članak 3.

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na stranici www.albidus.hr.

Članak 4.

Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju imaju svi državljani Republike Hrvatske s osobnim profilom na društvenoj mreži Facebook te koji posjeduju e-mail adresu.

Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, tj. ukoliko su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.

Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju nije uvjetovano kupnjom, a ostvaruje se prijavom putem Facebook profila.

Potrebno je da korisnik odgovori na postavljena pitanja te sazna više o oralnom zdravlju te tako dođe do nagradnog pitanja „Zašto volim Curaprox?“ na koje je potrebno odgovoriti što kreativnije.

Najkreativnije odgovore u ovom nagradnom natječaju će odabrati stručni žiri, a bit će objavljeni na Curaprox Hrvatska Facebook fan stranici najkasnije tjedan dana nakon završetka nagradnog natječaja.

Organizator zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja, te njihovih sudionika.

Sudionici natječaja u potpunosti preuzimaju odgovornost za poruke i pozive za sudjelovanje u nagradnom natječaju trećim osobama. Organizator ne podržava slanje spam poruka u bilo kojem obliku.

Ukoliko će administrativne vlasti RH ili institucije koje kontroliraju slanje spam poruka davatelja usluga Interneta tražiti, Organizator zadržava pravo da tim ovlastima, institucijama ili davateljima usluga ustupi informacije o sudionicima koje se optužuje za slanje spam poruka.

Članak 5.

Korisnik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovog Pravilnika te je suglasan s ovim pravilima i uvjetima korištenja. Ostavljanjem svojih podataka i sudjelovanjem u nagradnom natječaju pristaje da ga se naknadno obavještava o promotivnim novostima priređivača.

Članak 6.

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača i njihova uža obitelj.

Članak 7.

Nagradni fond:

  1. Curaprox set proizvoda u vrijednosti od 300,00 kn

  1. Curaprox set proizvoda u vrijednosti od 150,00 kn

Nagrade nisu zamjenjive za novac.

Članak 8.

Objava dobitnika održat će se dana i datuma 10.04.2015. te će dobitnici biti obavješteni putem društvene mreže Facebook/pismenim putem na temelju ostavljenih podataka (e-mail adresa).

Dobitnik je dužan javiti se u roku 5 dana od objave. Ukoliko se dobitnik ne odazove na pismenu obavijest, dobitnik gubi pravo na nagradu, a korisnik sa sljedećim najboljim rezultatom ostvaruje pravo na nagradu.

Članak 9.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici pristaju na objavu njihovih podataka i ovlašćuju Priređivača da koristi njihove osobne podatke i fotografije, bez prava na bilo kakvu naknadu, u svrhu javne objave rezultata nagradnog natječaja, kako prilikom dodjele nagrada, tako i u objavi reportaža ili sličnih materijala vezanih uz nagradni natječaj. Sudjelovanjem u nagradnom natječaju i ostavljanjem svojih podataka (e-mail adrese) sudionici pristaju da se njihove e-mail adrese koriste za slanje newslettera.

Članak 10.

Trenutkom preuzimanja nagrade odnosno potpisom potvrde o preuzimanju nagrade prestaju sve daljnje obveze priređivača prema dobitniku nagrade.

Preuzimanje nagrada održat će se u dogovoru s priređivačem.

Članak 11.

U slučaju da se u nagradni natječaj uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnom natječaju sudjelovalo sudionika.

Članak 12.

Organizator zadržava pravo promjene pravila bez prethodne najave.

U slučaju spora između priređivača i sudionika ovog nagradnog natječaja nadležan je Općinski građanski sud u Zagrebu.