HYDROSONIC BLACK IS WHITE

b_is_w_11__0040_a-web

”GO BLACK” sa soničnom četkicom Curaprox Hydrosonic Black is White

Pametan dizajn, funkcionalnost i kvaliteta – sve su to prednosti Curaprox Hydrosonic Black is White sonične četkice. U kombinaciji s crnom Black is White pastom za zube, ova sonična četkica bit će savršen odabir za dodatak glamura vašoj svakodnevnoj oralnoj higijeni, ali i kupaonici.

Elegantnog crnog dizajna i s dodatkom ružičastih detalja, Hydrosonic Black is White sonična četkica za zube poboljšava izgled svake kupaonice te svakodnevno četkanje zuba čini pravim užitkom. Ipak, sam dizajn ne znači mnogo, jer kvaliteta je presudna.

Hidrodinamika Hydrosonic Black Is White sonične četkice

Hidrodinamički efekt kojeg ova četkica proizvodi osigurava potpuno oralno zdravlje i pruža neopisiv osjećaj čistoće zuba. Tehnologija hidrodinamičnog efekta stvara 42.000 oscilacija u minuti, koje su vidljive kao turbulencije u mješavini sline, vode i zubne paste za vrijeme čišćenja. One pri velikoj brzini odstranjuju nakupljene zubne naslage, kao i na mjestima koje obična četkica za zube ne može doseći – npr. između zuba. Nježnim hidrodinamičkim učinkom osigurava se potpuna oralna higijena zuba i desni, a nježna i mekana CUREN® vlakna, uz ispravno korištenje, sprječavaju moguće oštećenje zuba ili desni.

Prirodni dodatak liniji „Black is White“

Za potpunu oralnu higijenu, u pakiranju sa soničnom četkicom nalazi se “Black Is White” pasta za zube s aktivnim ugljikom čijom primjenom ćete vratiti prirodnu bjelinu svojih zuba. To je pasta s prirodnim sastojcima – hidroksiapatitom koji jača caklinu, natrij fluoridom i enzimima, koji podržavaju oralno zdravlje i ne oštećuju caklinu. Sustav enzima je razvijen u suradnji s dr. Sciotti s Northwestern Sveučilišta za primijenjenu znanost i umjetnost u Baselu. Uz to, pasta ne sadrži sastojke koji su štetni za oralno zdravlje kao npr. agresivno pjenilo NLS (natrij lauril sulfat), triklosan, abrazivne čestice, kemijske izbjeljivače.

Ova dva proizvoda savršena su kombinacija za održavanje oralne higijene i doživotno očuvanje zdravlja zuba. Sonična četkica, razvijena u suradnji Curaproxa i prof. Urlich P. Saxera, predstavlja savršeni spoj vrhunske tehnologije, beskompromisne kvalitete i savršenog dizajna.

Zašto četkamo zube?

“Dentalni stručnjaci tvrde da četkamo naše zube kako bi kontrolirali plak koji se nakuplja na našim zubima“ – kaže Ueli Breitschmid, vlasnik i izvršni direktor Curaden AG. Posebno naglašava da detaljno očišćeni zubi mogu trajati cijeli život jer ispravno čišćenje također održava i desni zdravima. ”Međutim, dok u kupaonici četkam svoje zube,” nastavlja Breitschmid, ” činim to da bi izgledao ljepše i atraktivnije. Vjerujem da i većina drugih ljudi s istim razlogom čisti zube”. Osim očiglednih zdravstvenih prednosti, važna je i estetska svrha četkanja zuba – „zašto onda i proizvodi koje koristimo ne bi isto izgledali lijepo? Ili čak zadivljujuće?