AKCIJA U ODABRANIM MÜLLER POSLOVNICAMA – STARO ZA NOVO

200x150_Curaprox_albidusDonesite staru električnu ili baterijsku zubnu četkicu bilo kojeg proizvođača i ostvarite 20% popusta prilikom kupovine električne zubne četkice Curaprox Hydrosonic CHS 100.

Akcija traje od 01.12. do 31.12.2015. u odabranim Müller poslovnicama:

Zagreb CCO West

Zagreb CCO East

Zagreb Trg bana J. Jelačića

Zagreb Avenue mall

Zagreb Garden mall

West Gate

Zagreb Supernova – Buzin

Split CCO

Split Joker

ZTC Rijeka

Supernova Varaždin

Supernova Zadar

Portanova Osijek

Pula

Sub City Dubrovnik

 

CURAPROX HYDROSONIC ZUBNA ČETKICA – novo doba u održavanju savršene čistoće zuba i desni

CURADEN International AG, švicarski proizvođač sredstava za održavanje zdravlja zuba i desni, u suradnji s dentalnim stručnjacima, razvio je novu soničnu četkicu – CURAPROX HYDROSONIC.

Curaprox Hydrosonic zubna četkica pripada novoj generaciji zubnih četkica, koje rade na principu sonične tehnologije. Zahvaljujući toj tehnologiji, ne čiste samo vlakna četkice, već također i aktivna mješavina sline, vode i zubne paste stvorena u ustima za vrijeme procesa čišćenja, čime se osigurava izvrsna higijena zuba i desni.

Sonična tehnologija uzrokuje da vlakna vibriraju, kroz pomicanje naprijed i nazad velikom brzinom stvaraju se turbulencije u mješavini sline, vode i zubne paste. Te turbulencije osiguravaju da se plak temeljito odstranjuje s površine zuba i desni, ali i također iz područja koja su vlaknima nedostupna – gdje vlakna uopće ne dosežu (kao što su npr. međuzubni prostori). U znanosti, taj efekt se naziva hidrodinamičnim efektom sonične četkice za zube. Zahvaljujući tome, ona čisti učinkovitije, uklanja ogroman broj bakterija plaka, čime pruža dugoročno očuvanje zdravlja zuba i desni. Također, zbog mekanih i nježnih CUREN® vlakana čisti i nježnije od ručne četkice za zube – ako se ispravno koristi, nemoguće je ozlijediti desni ili zube.

Curaprox Hydrosonic zubna četkica uključuje i kompletni set za potpunu oralnu higijenu:

– Curaprox CPS „prime“ međuzubne četkice (07, 09 i 011) s izrazito dugim vlaknima i ultra tankom žičanom jezgrom za jednostavnije i učinkovitije čišćenje međuzubnih prostora.

– Curaprox Enzycal zubna pasta 15 ml prikladna za uporabu zajedno sa Curaprox Hydrosonic četkicom. Njena jedinstvena formula vrlo učinkovito pruža zaštitu od karijesa.